Klatring Tilbehør Steigeisen, Non-slip Snørebånd Trækkraft i Sne Støvler, Sko, Non-slip 19 Vandring Rustfrit Stål Søm

m1046

kr90.59

-44.61

kr135.20

-32 %

Ny vare

Beskrivelse:

Den svejsede kæde med twisted links sikrer styrke og holdbarhed.Det slidstærke pigge har varmebehandlet 201 rustfrit stål skinner, som ikke vil rust, og er stærkere og mere holdbare.

Høj kvalitet silikone og er udstyret med høj elasticitet og vil ikke rive eller pause.Tilbyde fleksible og lys hele dagen trækkraft løsninger.

Velegnet til alle mennesker, er egnede til forskellige typer af sportssko, vandresko og støvler.Stropperne på sko hold skøjter på plads.En størrelse passer alle, og vil ikke skade dine sko eller støvler.

De kan også være gemt i oplagring taske forudsat, hvilket kan nemt fastgøres til rygsæk med karabinhage.Hertil kommer, at selv stående, kan du trække dem ind på dine sko i et par sekunder.

Den bedste løsning for perfekt greb og sikkerhed-for at komme sikkert ud i fugtigt græs, mudder, sne og is.Uanset om det er at gå på isglatte stier eller græs, jogging og vandring.

Specifikationer:

*Tænder:19

*Farve:Black,Orange

*Funktion:Anti Slip

*Materiale:Rustfrit Stål og TPE

*Sko type: Vandring støvler, Sport sko, Fiskeri støvler bjergbestigning støvler,osv.

Pakke Mål : 9.8 x 7,4 x 1,1 cm; 9.44 Ounce

Pakke Inkluderet:

1 par af steigeisen

Tags: thinsulate støvler vandring, tyrkisk raki, udendørs klatring steigeisen, trækkraft klamper gå, børn klatring håndtag, vandring tilbehør til børn, ice trækkraft, crampon is, boot lace kvinde, steigeisen for is og sne

Type Steigeisen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Liplasting

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer