12V Motorcykel Styret Smart Temperatur Kontrol El-Opvarmet Greb Pad Kit 3 former for Motorcykel, ATV Vinter Hånd Varmere

m384

kr54.51

-81.81

kr136.32

-60 %

Ny vare

12V Motorcykel Styret Smart Temperatur Kontrol El-Opvarmet Greb Pad Kit 3 former for Motorcykel, ATV Vinter Hånd Varmere

Funktion:

1. Kevlar materiale, hurtigere varme, mere ensartet varme, bestået 8000 gange bære tests

2. Indbygget intelligent temperatur kontrol chip, tre justerbar temperatur niveauer, sikrere intelligent temperatur kontrol

3. Hurtig varme i 10 sekunder, store varme område

4. Nem og hurtig installation

5. IP67 vandtæt rating, Når styret greb pad brug for at blive renset, kun trække stikket ud og vaske sig med vand, hvilket er meget praktisk

Specifikation:

Produkt model: CS-974A1

Produkt vægt: 125g

Produkt bruttovægt: 150 g

Pakning størrelse: 12.1*3.6*16.1 cm/4.76*1.42*6.34"

Input spænding: DC 12V

Produkt wire længde: 108cm/42.5" (varme pad til at skifte), 146cm/57.5" (skift til startlåsen)

Arbejdstemperatur: -30°C~+100°C

Produkt strøm: 20W, 15W, 10W

Produkt materiale: composite fiber varme wire + Kevlar slid-resistente klud, rustfrit stål L beslag

Installation metode: fast med lim, fast med L beslag på spejl holder

Ledninger metode:

Rød ledning til positiv, sort negative. (Hvis de positive og de negative er tilsluttet omvendt, vil lyset ikke lyser, - kontakt kan ikke bruges, og den varme element vil direkte varme op)

Instruktion:

Strøm på: rødt lys, blå lys og grønne lys hver blinke én gang, og derefter gå ud

Standby: det røde lys blinker, når temperaturen når op på en vis temperatur, og det vil automatisk blive til et blåt lys

Arbejdstid status: indikator lys er altid tændt (high-end: røde lys er altid tændt, mid-range: blå lys er altid tændt, low-end, grønne lys er altid tændt)

Skifte varme effekt: klik på skift for at skifte varme magt

Særlig opmærksomhed:

1. Vælg den passende kraft i forhold til den omgivende temperatur.Under lave temperaturforhold, når temperaturen af elektrisk opvarmet greb pad kan ikke sanses i gang på grund af følelsesløshed i hånden, kan du bruge lav eller medium power første til at forhindre, at høje temperatur brænder.

2. Dette produkt er kun egnet til motorcykler med 12V batteri.Læs montageanvisning omhyggeligt, før installationen.Forkert ledningsføring vil forårsage skade på komponenterne.

3. Dette produkt kan kun monteres på styret af motorcykler til at være tændt.Du kan bruge et batteri til at teste, om produktet er korrekt tændt, før installationen.

4. Det er strengt forbudt at træne og arbejde, når de ikke riding for at forhindre overophedning af den opvarmede greb pad og skade på den oprindelige styret.

5. Det anbefales at slutte tændingen wire til ledninger.De fleste modeller har sort positive og grønne negative.For særlige betingelser, det anbefales at bruge et multimeter til at måle.

Bemærk:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

1 Par X Opvarmet Styret Grip Pads

1 X Tape

5 X Zip Bånd

1 X Rustfrit Stål L Beslag

Drop Shipping Service.

1.Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer på en daglig basis.

2.For USA/CA /RU shipping hastighed er meget hurtigt.

3.Prioriteret levering,hurtig levering inden for 48 timer.

4.Ingen faktura eller receip eller salgsfremmende materialer, der er inkluderet.

5.Støtte CSV/EXCEL ( større ordrer) dropshipping.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Marquartogsoby.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres med originale emballage, hvis det er muligt.Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Tags: kontrol freek ps4, gulv varme, kop varmere, hjem smart, kontrol af temperatur, de greb, m3 temperatur-sensor, ben sok, runde temp controller, mijia temperatur

Materiale Type composite fiber varme wire + Kevlar slid-resistente klud
Oprindelse KN(Oprindelse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer